franchise

FRANCHISE

Forretningsmodel

CLUBTANS START

CLUBTANs START

den første clubtan forretning
2001

CLUBTAN åbnede første gang dørene i 2001. Allerede 6 år senere kunne vi fejre åbningen af vores 100. butik. Vi er derfor en af landets hurtigst voksende franchisekæder, der med stor økonomisk succes fortsætter sin ekspansion i rask tempo.

dette får du hos clubtan

GARANTERET KONCEPT

Ønsker du at skabe din egen succesrige forretning? Forstår du værdien af et gennemtænkt og succesfuldt koncept med et stærkt brand, der bygger på kvalitet, viden og professionalisme? Drømmer du om økonomisk succes, sikret af et veludviklet og testet koncept? Vil du gerne være partner i en af landets hurtigst voksende franchisekæder?

ENKEL FORRETNINGSMODEL

En forretningsmodel, der er baseret på ubemandede solforretninger, som ejes og drives af individuelle indehavere, men som centralt serviceres af franchisegiveren. Din indsats hos CLUBTAN kan derfor kombineres med andre erhverv.

DANSK KVALITETSFORRETNING

I CLUBTAN-kæden ejes hver forretning af en selvstændig person, som er underlagt central administration og kvalitetskontrol fra CLUBTAN administrationen. Denne ejerstruktur sikrer, at hver forretning er under nøje opsyn af både partneren/ejeren og administrationen. Intet er overladt til tilfældighederne i CLUBTAN.

Testimonial

Mød Gert

Gert åbnede sin første forretning I 2009 og driver nu 4 succesfulde forretninger.

Han søgte på det tidspunkt et fleksibelt erhverv, hvor arbejdstiden kunne tilpasses efter behov. CLUBTAN viste sig at være den perfekte løsning for ham.

“En arbejdsdag består i at kontrollere forretningerne og sikre, at alt er i orden. Dette gælder både rengøring, solariernes funktion og mindre reparationer af inventaret. Jeg bruger i gennemsnit en halv time om dagen pr. forretning”.

Gerts råd til fremtidige franchisetagere er enkelt: “Sørg for at tingene fungerer, og at det er pænt og rent. Svar hurtigt på kundernes kommentarer eller henvendelser. Bare hold dig til CLUBTAN-konceptet, det fungerer!”.

Han tilføjer: “Det er så dejligt nemt. CLUBTAN laver alt billedmateriale og markedsføring, så jeg bare skal poste det på min lokale Facebook-side, og så kører det hele bare”.