INSIDE

CLUBTANS HISTORIE
Velkommen til

CLUBTANS HISTORIE

1995

CLUBTANS HISTORIE

SÅDAN STARTEDE DET
1995

Solen er vores jordiske stjerne, dens strålende lys er ikke bare årsagen til livet på Jorden, men også årsagen til, at du lige nu kan læse disse ord.

VELKOMMEN TIL CLUBTAN

Livets mirakel

I vores travle hverdag glemmer vi ofte, at livet på Jorden er et mirakel af episke proportioner. Selvom vores forståelse af universet er begrænset, ved vi, at det er stort, mørkt og utroligt koldt.

Solen - Jordens Energiforsyning

Vores smukke planet er solsystemets mirakel. Takket være månen, der har holdt Jorden på plads i tusinder af år, har livet haft mulighed for at udvikle sig. Vores afstand til solen tillader sollyset at fylde os med energi og holder vores uerstattelige vand i flydende form. 

Solen er kort sagt fundamentet for alt liv på vores planet.

CLUBTAN - Solens Glæde i Dit Liv

Peter Laursen havde ikke alt dette i tankerne, da han i 1995 besluttede at åbne en solforretning på Nørregade i Grenaa.
Men han havde bemærket noget vigtigt: mennesker blev gladere, når de havde en flot kulør. Det virkede som om, at der var en direkte sammenhæng mellem humør og kulør. Og gæt engang? Han havde ret.

CLUBTAN blev født ud fra denne simple, men kraftfulde indsigt. Vi stræber efter at bringe solens glæde ind i dit liv og hjælpe dig med at få den flote kulør, der gør dig glad. 

Velkommen til CLUBTAN 
– din personlige solstråle i hverdagen!

Image description

Livet er et mirakel i et stort, mørkt og iskoldt univers.

Image description

Solens og månens rytme er grundlaget for al liv på vores planet.

“For de fleste skabninger skaber lys aktivitet og energi, mens mørke fører til stilstand og passivitet.”

Dette er viden, som sundhedssystemet har benyttet i mange år, og i dag behandles både fysiske og mentale lidelser med lysterapi.

Hos CLUBTAN er vi stolte over at bidrage til dette vigtige arbejde.

Image description

Der er sammenhæng
mellem kulør og humør.

Image description

Hysteriske krav til kvalitet har skabt CLUBTAN.

Solskinsturen mod en Landsdækkende Kæde

Det der begyndte som en enkelt solforretning i Grenaa voksede snart til mange. I denne vækstfase tog Peter Laursen en utraditionel tilgang. I stedet for at tilpasse forretningerne til tilgængelige lokaler, udviklede han manualer og systemer, der sikrede en høj og ensartet standard.

Med Peter’s kompromisløse fokus på æstetik, systematik og hygiejne blev hans forretning hurtigt kendt som branchens mest attraktive. 

Forespørgsler begyndte at strømme ind fra erhvervsfolk over hele landet, der ønskede at være en del af konceptet. Før vi vidste af det, blev de første franchisetagere en del af CLUBTAN familien.

Image description

Få glæde af solens kilde til D-vitamin i stedet for at gemme dig.

Seriøsitet og Nuanceret Omsorg

CLUBTAN var de første i Danmark til at udvikle og lancere en hudtype-scanner, der hver dag hjælper vores kunder til en korrekt behandling. Cremer har også spillet en afgørende rolle i vores tilgang. 

Før en solbehandling tilbyder CLUBTAN en creme, der hjælper huden med at danne mere pigment, hvilket gør dine minutter under solen mere effektive.

Efter en solbehandling tilbydes en Aloe Vera-baseret creme, der fugter huden dybt og sikrer en jævn effekt og en længerevarende glød. Udviklingen af disse cremer har Peter selv stået for.

Image description

CLUBTANs hudtypescanner vejleder om behandling til forskellige hudtyper.

Image description

Plej din hud både før og efter du optager D-vitamin.

Selvbetjening med Overvågning

CLUBTAN’s høje standarder for design, rengøring og rørudskiftning har resulteret i en stor og loyal kundekreds. Vores ambition er fortsat at udvikle ideer og produkter, der kan bevare og øge CLUBTAN’s innovative og æstetiske forspring.

Mange af vores kabiner er udstyret med et AirShower-system, der efter din solsession hjælper med at modvirke fugtig hud med en effektiv, kølende luftsøjle.

I 2007 nåede CLUBTAN en stor milepæl med åbningen af vores 100. forretning i Esbjerg. I dag har vi 150 CLUBTAN forretninger, og vores solskinsrejse fortsætter.

Image description

CLUBTANs hotline giver svar og råd, når du har brug for det.

Image description

Solstrålehistorien fortsætter.
...også udover Danmark.