franchise

FRANCHISE

Interiør

LUKSUS OG VELVÆRE I FOKUS

LUKSUS OG VELVÆRE I FOKUS

Attraktive omgivelser og forkælelse

CLUBTAN stræber efter at skabe en oplevelse af ren nydelse i luksuriøse omgivelser. Fra det øjeblik gæsterne træder ind i en CLUBTAN forretning, bliver de mødt af et behageligt, klimakontrolleret miljø, duften af eksotiske aromaer og afslappende musik – alt sammen er med til at skabe en følelse af ultimativ forkælelse.

Eget brand

Vi tager hånd om detaljerne

For at sikre en komplet og eksklusiv indretning i lyse, indbydende omgivelser, har CLUBTAN designet og udviklet sit eget inventarsystem. Dette system kombinerer funktionalitet med et æstetisk og kvalitetsorienteret design.

Elegant og fleksibelt design

Vores inventarsystem er sammensat af individuelle elementer, hvilket gør indretningen ekstremt tilpasningsdygtig både i forhold til opstilling og omstrukturering. Det er let at flytte rundt på, og det er nemt at udskifte enkelte delelementer. Systemet inkluderer også integreret ventilation for at eliminere synlige rør. De brugte materialer er både holdbare, slidstærke og nemme at rengøre, hvilket hjælper os med at opretholde vores høje hygiejnestandard. 

Enestående brandidentitet

Vi har skabt en unik og differentieret profil for at afspejle den troværdighed og professionalisme, der kendetegner CLUBTAN.