INSIDE

CLUBTANs SOLSYSTEM
HUDTYPESCANNER

TRYG SOLSESSION

TRYG SOLSESSION

Hos CLUBTAN benytter vi vores eget unikke patenterede medlemssystem, som er drevet af bookingautomaten, hvor du både kan reservere og betale for din solsession.

Ved hver booking bliver din hudtype automatisk scannet og du modtager vejledning om den korrekte eksponeringstid. På denne måde sikrer vi, at du får en effektiv solsession, der er tilpasset nøjagtigt til din hudtype.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Du kan oprette dig på enten bookingautomaten i forretningen eller online.

OPRETTELSE I FORRETNING

Tryk på forsidebilledet med abonnementsprisen og følg herefter flowet – så enkelt er det. 

OPRETTELSE ONLINE

Gå til SIGN UP siden og udfyld formularen – Det gælder uanset om du er ny kunde eller har haft abonnement tidligere. Hvis der er et nuværende abonnement, vil du få en meddelelse om dette.

Efter oprettelse vil du modtage en mail og sms med en aktiveringskode, som du skal bruge på bookingautomaten i forretningen.
Aktiveringskoden tastes efter at have trykket på bjælken med ‘Aktiver abonnement’. Derefter vælges om man har en brugerprofil i forvejen eller ej. Se vejledningen i mailen.

Du skal aktivere dit FRI SOL abonnement på bookingautomaten i forretningen.

Se vejledning HER

Tryk på billedet med reklamen for FRI SOL, du bliver nu spurgt om du har en bruger i forvejen eller ej.

Du kan også altid se information om, købe eller opsige abonnement ved at gå til Mit CLUBTAN bag de 3 streger i øverste højre hjørne og vælge punktet ‘Abonnement’.

Her kan du også skiftes sprog.

Oplever du problemer, kontakt endelig hotline, som vil være taknemmelig for at høre dine tilbagemeldinger, så de sidste småfejl kan rettes inden der rulles ud til alle forretninger

Du kan betale med Dankort, Visa og Mastercard.

TRYG SOLSESSION

Hos CLUBTAN benytter vi vores eget unikke patenterede medlemssystem, som er drevet af bookingautomaten, hvor du både kan reservere og betale for din solsession.

Ved hver booking bliver din hudtype automatisk scannet og du modtager vejledning om den korrekte eksponeringstid. På denne måde sikrer vi, at du får en effektiv og skånsom solsession, der er tilpasset nøjagtigt til din hudtype.