TILMELD ABONNEMENT

Hvis du ikke allerede har en brugerprofil kan du nemt og hurtigt oprette en på vores automat, som står i alle CLUBTAN forretninger.

Skulle du have nogle spørgsmål vedr. abonnementet er du meget velkommen til at kontakte os, men inden du ringer bør du tjekke vores “Ofte stillede spørgsmål” nedenfor eller læse betingelserne HER

FRI SOL PÅ ABONNEMENT

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Du kan oprette dig på enten bookingautomaten i forretningen eller online.

OPRETTELSE I FORRETNING

Ny forside på bookingautomaten?
Er der nyt layout på skærmen, trykker du bare på forsidebilledet med abonnementsprisen og følger herefter flowet – så enkelt er det. 

Gammel forside på bookingautomaten:
Ved oprettelse i CLUBTAN forretningen, vælger du “Opret bruger” på bookingautomaten. Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind, og på skærmbilledet, hvor du vælger solkabine, skal du i øverste højre hjørne trykke på ”Få FRI SOL på abonnement – tryk her”.

OPRETTELSE ONLINE

Gå til SIGN UP siden og udfyld formularen – Det gælder uanset om du er ny kunde eller har haft abonnement tidligere. Hvis der er et nuværende abonnement, vil du få en meddelelse om dette.

Efter oprettelse vil du modtage en mail og sms med en aktiveringskode, som du skal bruge på bookingautomaten i forretningen.
Har du en bruger i forretningen i forvejen, skal der logges ind først og aktiveringskoden tastes under FRI SOL. Se vejledningen i mailen.

Du logger ind på din nuværende bruger i forretningen og trykker på cirklen i øverste højre hjørne med teksten ”FRI SOL på abonnement – tryk her”. Derefter skal du bare følge vejledningen.

OBS:

Vi er ved at udvikle en ny grafisk brugerflade, derfor beta-tester vi denne i udvalgte forretninger.

Du vil derfor opleve at køb og aktivering af abonnement nu sker direkte fra forsiden, samt tilgang til din brugerprofil nu ligger under ‘Mit CLUBTAN’ bag de 3 streger i øverste højre hjørne. Her kan der også skiftes sprog.

Oplever du problemer, kontakt endelig hotline, som vil være taknemmelig for at høre dine tilbagemeldinger, så de sidste småfejl kan rettes inden der rulles ud til alle forretninger.

Du kan betale med dankort, Visa,Visa Electron, Mastercard og Mastercard debit.